A Titiz Török étterem 2005 Novemberben nyitotta meg kapuit azon vendégek számára, akik szeretnék felfedezni az igazi török tradiciónális ételek kinálatát, melyek 100%-ban halal húsból készülnek.

Éttermünk kialakitásában figyelembe vettük a modern trendeket és a török nép, kultúrális jellegzetességeit aminek az eredményeképpen egy melegen fogadó stílusos tradicionális étterem született.

Két szinten várjuk vendégeinket. A felső étterem rész 120 férőhelyes, míg az alsó szinten 80 üllőhelyes, kimondott keleti hangulatú kávézó várja vendégeinket. Török kávék, török teák és finom török ételek bőséges választéka mellett, kellemesen töltheti el idejét barátai vagy akár egy könyv társaságában. Esetleg a frissen csorgó ayrant is javasolhatnánk azon vendégek részére, akik frissülésre vágynának.

Ételeinket mindig a legnagyobb gondossággal, ellenőrzött forrásokból, kizárólag friss alapanyagokból készítjük, biztositva így a kiváló minőséget, hogy vendégeink újra és újra elégedetten visszatérjenek éttermünkbe.

Vendégeink  legnépszerűbb választásai között megtalálhtóak a faszénen készített grill és  kebab ételeink melyeknek sokszínűségét a húsfélék változatossága adja, akár csirke, borjú vagy bárány húsfajta. Vegetáriánus kedvelőink számára is színes ételpalettát kínálunk, a friss saláták kínálatát ínycsiklandozó meleg ételek is ötvözik.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését szeretettel várjuk éttermünkben a Budapest 1054, Bajcsy-Zsilinszky út 60 szám alatt. Nyitvatartási idő Hétfőtől – Péntekig 08 – 04 óra között.